2014. szeptember 5., péntek

Az elmúlt 2 hónap...

...meglepő módon elég termékenyen telt kézimunka ügyben.
Az úgy kezdődött, hogy ugyan már hónapok óta tudtuk, hogy a papunk 37 év után elmegy nyugdíjba, de anyukám csak az utolsó 2 hétben találta ki, hogy hímezzek neki valamit. Rögtön kettő is lett, hogy legyen miből választani, természetesen a paszpartuba rakott lett odaadva neki.

Aztán kitalálta, hogy találkozni akarnak apu unokatestvérével és milyen jó lenne, ha neki is hímeznék egy képeslapot. Erre egy Faby Reilly minta részletet választottam. Szombaton kezdtem és hétfőn már be is fejeztem. Teljesen beleszerettem. Már a következő mintákat nézem, hogy a sok közül melyikbe kezdjek.

Augusztus 25-én ünnepeltük az idei augusztusi szülinapokat, amelyekre készülni kellett:
Már egy jó ideje szeretnék táskát varrni, de most unokahúgom szülinapjára az utolsó pillanatban el is készült, kb 5 óra alatt. A horgolások hétvégén készültek, azoknak is kb 5 óra kellett, mire tetszettek. :) Kicsit csálé, kicsit elrontottam, de egyedi, az biztos!

Közbe találtam egy mintát, amit a tesóm szülinapjára készítettem. Szombat reggel kezdtem, vasárnap estére kész is lett (közben minden mást is csináltam). :)

És után még a Lizzie Kate naptáramnak is neki álltam. Holnap fényképezek és majd felteszem (megpróbálom nem 2 hónap múlva...).


4 megjegyzés:

 1. Micsoda termékeny időszakon vagy túl :-) Gratulálok !
  A táskáról miért hallgattál ? Ugye azzal jössz szombaton !

  VálaszTörlés
 2. Aranyos kis minták, a gyöngyvirágos a kedvenc! Várom a Lizzie Kate-et is!!!!

  VálaszTörlés
 3. A táska nagyon jó lett! Örült biztos az unokahúgod.
  a hímezgetéseid is cukik, tényleg termékeny voltál!

  VálaszTörlés
 4. Mennyi sok szépséget készítettél! Nagyon tuti ajándékok!!

  VálaszTörlés