2014. szeptember 28., vasárnap

A terv...

... az volt, hogy a szüleim 50. házassági évfordulójára, ami novemberben lesz készítek valamit. Már tavaly novemberben nézegettem a mintákat és hosszas keresgélés után elkezdtem még decemberben ezt a mintát:

Azután jött egy olyan időszakom, amikor nem vettem kezembe tűt, ha igen, akkor sem ezt hímeztem. Ráadásul konfetti az egész minta. Jelenleg itt tart:

Amikor újra megnéztem meglepődtem, hogy majdnem a negyede kész a mintának. De lehetetlen befejezni 2 hónap alatt, hogy még keretezve is legyen. De ha már ennyi kész van, akkor lehet, hogy egyszer befejezem... talán.

Ezért kerestem egy új mintát:

Ez az első Dome mintám. Meglepődtem mennyire jól jönnek ki az átváltott DMC színek, a minta aprólékosnak tűnik (90x90 öltés és 30 szín) de mégsem konfettis. És hogy kontúrok nélkül is mennyire szép.
3 napi hímzés után itt tartok:

A pirosak a legsötétebb és egyben kontúr piros kivételével kivégeztem. Még vannak a rózsaszínek, lilák, kékek és zöldek. A számokat nem hímezem, nem óra lesz, csak kép. Alá kerül egy arany 50-es és ha kifér, akkor a két évszám.

2 megjegyzés:

  1. Nem is gondoltam, hogy az eredeti mintából már ennyire sok kész van -- és a színei , valami csodásak . Szerintem kár lenne ennyi munkát kárba hagyni, mert nagyon szép lesz, ha befejezed.
    Az újabbik változaton száguld a tűd ! Hamar elkészülsz vele és biztos nagy siker lesz ez is :-) Szép, kidolgozott minta ez is .

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi! Nagyon jól haladsz és csodaszép lesz! Hozzad majd szombaton is!
    És egyetértek Ágival az első minta is nagyon szép, kár lenne nem befejezni.

    VálaszTörlés