2012. február 23., csütörtök

Már régen írtam

Aminek egyszerű technikai okai voltak: tönkrement a gépem. A hiba felbukkanásától az újra használhatóságig több, mint 1 hónap telt el. Elég sokáig tartott, mire rájöttem, hogy nem vírus okozza a tüneteket, hanem a géppel van baj, majd a javításra is idő kellett. De most már mintha a régi lenne, vagy talán jobb is. :) Aztán a fényképezőgép hiányzott, mert az meg bújócskázott velem. :) Ma végre meglett. Ugyan már vagy 6-szor megnéztem, azon a helyen, ahol megtaláltam, de úgy látszik öregszem...

Ezeket alkottam az elmúlt 1 hónapban:
Befejeztem egy régi Nimue képemet. Megnéztem, 2 évvel ezelőtt kezdtem el. Már csak a kontúrok hiányoztak róla jó ideje. Aztán a nagy pakolgatások közepette kezembe került és pont most jött el az ideje, hogy befejezzem:

Befejeztem a csizmáimat is:

És mivel pakolás közben találtam még félkész munkát, ezért elhatároztam, hogy úgy kezdhetek csak bele egy új mintába, ha legalább 2 elkezdettet  befejezek.
Így eme kettő befejezés után (jó, az egyik kicsit csalós) egy új Tralalába kezdtem A színekből csak a virágokat hagytam meg (valahogy pont volt itthon mindhárom fonalból), a többi lecseréltem, pár részletet kihagytam, de kész:

Ezen a héten horgolni is elkezdtem egy kendőt. Ugyan ezen a képen nem nagyon látszódik, de a színek nagyon közelítenek a Tralala mintámhoz.

Sajnos csak 1 gombolyagom van. Nagyon várom, hogy lehessen újra kapni.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett a csizmás, a kis madárkalitkásat pedig imádom, nagyon tetszik :-)
    Megint nagyon szorgalmasan dolgozgatsz, horgolás is mekkora :-)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mind! Hajrá az epres madárkalitka is ! : )

    VálaszTörlés