2017. július 5., szerda

Festés

Pár hete anyagot festettem jéggel. Egy magyar leírás itt van róla, de lehet videókat is találni.
Miután szépen leolvadt az összes jég vettem észre, hogy túl sok festéket szórtam az anyagra (ki hiszi el, hogy ha nem lát festéket egy anyagrészen, akkor attól még nem marad fehér?). Hátha világosodik gyorsan kiöblítettem, így a kezem is szép kék lett.
A mobilom szerint így néz ki az anyag:

Ha valójában ilyen tengerkék lenne örülnék, de farmerkék lett koptatott foltokkal. Pár órával később jutott az eszembe, hogy nagyon gondolkoztam, egy farmerkék anyag vásárlásán. Hát már van egy. Már csak arra kellene rájönnöm, vajon mire is kellett volna nekem a sötétkék anyag...? Azóta a mintákat bújom, hogy mit is hímezzek rá...

5 megjegyzés:

 1. Érdekes technológia ! Érdekes végeredmény !
  Nem a Halloweenes mintához kerestél ilyen anyagot ?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ügyes vagy, Halloween mintához jó lett az anyag, mutasd majd milyen mintát hímzel rá!

  VálaszTörlés
 3. Instant Delivery Buy Instagram Accounts

  Buy Instagram Account to Build your Business Brand

  Having an Instagram account is your opportunity to propel yourself, your picture and your business. Mass Instagram account is the affirmation of the change of your business. The primary concern you need to click the”Buy” for the record of your choice and see your business ingenuity to stream over the diverse internet organizing channels.


  Please visit our service link: Buy Instagram Accounts

  VálaszTörlés
 4. Buy Twitter Followers

  Buy Twitter followers from real accounts that engage with likes, retweets, and more. 500% Money-Back Guarantee. We offer 24/7 phone support. Find the best Twitter Follower Suppliers out there. From the best service to best customer support, and above all, avoid getting ripped off!

  Please visit our service link: Buy Twitter Followers

  VálaszTörlés