2013. október 30., szerda

Poligamy

Tegnap este színházban voltam. A Poligamy-t néztem meg.Nagyon tetszett!!!!!
Egy kicsit érződött rajta, hogy magyar, de vicces volt, lendületes. Nagyon mai (pl skype hívás) és sok mondanivalóval. Bár inkább a mellékszereplők voltak jobbak, karakteresebbek, mint a főszereplők, de talán ettől is volt különleges.
Sajnos március közepéig már nem nagyon játszák. 26-án volt a bemutató és 3-án van az utolsó előadás, bő egy hétig lehet látni. :( Meg amúgy is nehéz jegyet szerezni a musicalekre, sajnos.

Elvileg a film alapján készült. Annak tartalma a port.hu szerint:
András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen (színdarabban reklámcégnél dolgoznak). Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve (ébredés után) egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban (ágyban). Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült (nem derül ki, hogy mit gondol).

 Mér régen láttam a filmet. Ma újra megnéztem. Nagyon unalmas. Ezerszer jobb a színdarab!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése