2013. május 23., csütörtök

Mindig újat kell kezdeni...

..., de azért sikerült be is fejeznem két régebben elkezdett mintát.
Kezdjük a befejezésekkel:
Elkészült a Lizzie Kate hőnapokból a március. Így már 6 hónap kész van. Ha ilyen ütembe haladok, akkor 2015 karácsonyra be is fejezem mind a 12 hónapot. :)

És befejeztem a Lanarte állataimat is. Már csak a zsiráf nyaka-feje hiányzott. Hááát az is beletelt pár órába. Azt hittem hamarabb kész leszek. DE már kész van. (ezen a képen jók a színek)

Miközben csináltam legondolkoztam, hogy tényleg ilyen ekkora az állatok között a különbség? És akkor miért az oroszlán a király? Az első kérdésemre találtam egy fényképet, amit a londoni természettudományi múzeumba készítettem még tavaly nyáron. Tényleg hasonló méretkülönbségek vannak az állatok között:Ezek meg az új hímzéseim:
Ezeket az árvácskákat lassan egy hónapja csinálom. Egéralátét lesz belőle. Már nincs nagyon sok hátra. Hát persze, hogy Veronica Enginger minta...
 

Ezt a Trilogy (Tongue Twisters Beatrice) mintát meg el kellett kezdenem. De hogy minek, nem tudom. Nem szeretem az ilyen típusú mintákat, de ez húsvét óta kiabál, hogy el akar készülni.
Hát legyen. Mondjuk kicsit lassan készül, mert 2 hetente hímezek bele 1-2 méter fonalat. De azért nagyon tetszik, csak van ami sokkal fontosabb (mint az árvácska)

2 megjegyzés:

  1. Szia Andi, nagyon szépek! Kiváncsi vagyok a kész árvácskákra és viszem szombaton az agéralátéteid, úgyhogy elkezdheted hímezni a következőt :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves lett a márciusi mintád. A VE minta pedig csodaszép!!!

    VálaszTörlés