2011. október 11., kedd

Végre

Régen írtam már. Ennek első sorban a fényképező gépem, azon belül pedig az elemek lázadása volt az oka. Egyszerűen nem tudtam felölteni az elemeket úgy, hogy a fényképzőgép működjön velük. Ez látszik is az előző bejegyzésemen, ahol a régi gépemmel csináltam gyorsan egy képet.
Na de ma vettem egy új gépet! Saját akkus, szóval nincs csere-bere, meg bosszankodás. Ha nem jó, hát nem jó és kész! Íme az első képem vele (kicsit nagy lett, így átméreteztem kisebbre):


Elővettem ezt a képet, mert másfél hete kiderült, hogy nem májusra, hanem október 30-ra kell. Azaz csak kellene, mert semmi esélyem, hogy befejezzem, ami eddig kész van, az kb 3 hét munkája. A felével sem vagyok kész és van kb 2,5 hetem. Talán karácsonyra kész is lesz...
És addig semmi más kézimunka. Pedig lennének terveim, csak ledugtam őket, hogy ne is lássam.

2 megjegyzés:

  1. Itt az idő, szabadságra kell menned? Másként nem fogod tudni befejezni, még rengeteg bárány van hátra :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Andi! Örülök az új gépednek !! Rengeteget haladtál és nagyon szépen alakul - de a hónap vége, háát.. hacsak 7 nap legalább 10 órába nem ezt akarod bökni... :) És Karácsonyig csak ezt hímezni sem egyszerű elhatározás... Akkor ténylg inkább szabi ahogy Ági mondja és húzz bele, hogy Karácsonyig maradjon idő még egy-két hóemberre is : ))

    VálaszTörlés