2011. szeptember 13., kedd

Megfertőzödtem...

... a horgolással. Adél lelkes horgolása megtette a hatását. :)
Múlt hét hétfőn bementem a Meseboltba. Természetesen csak beugrottam szétnézni, ha már arrafelé volt dolgom. És találtam olyan fonalat, ami tetszett. Vettem hozzá horgoltűt (kötni nem szeretek, mert nagyon egyenletlen, a horgolásom is, de azon kevésbé feltűnő), ugyan anyunak biztosan van megfelelője, de hát nekem azonnal kellett, nem pedig pár óra vagy pár hét múlva. Utána az újságos felé vettem az irányt, ahol szintén meg kellett venni az újságot.
Még aznap este lelkesen nekifogtam a kardigánom horgolásnak. Másnap reggel kiderült, hogy valamit elszámoltam, így bontottam és délután újrakezdve csináltam tovább egész héten. Szombatom nagy részét a horgolással töltöttem, alig bírtam letenni a horgolótűt:


Majd elkezdtem a hátát is a kardigánomnak. Pár sor után újra bontás, majd munka tovább. Utána ellenőriztem, hogy tényleg nem lett-e megint túl széles a háta és ekkor vettem észre, hogy a két első rész nem egyforma. :( Nem a fényképező gép a rossz. És nagyon elment a kedvem tőle. Most az egyiket biztosan ki kell bontanom, de hogy melyiket? És a háta milyen lesz? Ha elfogy, amivel csinálom, akkor lehet, hogy más színű?
Arról nem is beszélve, hogy jó kis izomláza lett a kezemnek. ;)

Ezért most ezek pihennek. Majd ha nem haragszok rájuk folytatom.

1 megjegyzés:

  1. Tehát a horgolás is fertőző?
    Láttad, én is hasonlóan jártam a kötéssel, hogy az eleje és háta nem egyforma szorosságúra sikerült.
    Javaslom, egyben horgold a kardigánt, és nem okozhat gondot sem a szorosság, sem ha más színre kell váltani :-)

    VálaszTörlés