2010. április 17., szombat

St. Francis & Friends

Márciusi bejegyzésem elmaradt. Akkor így nézett ki a már hónapok óta böködött maci (próbáltam valami napfényt találni, így sikerült):


És most már így néz ki:

Kész van!!!! Rengeteg fél (vagy inkább negyed) x kimaradt, pár szín sem stimmel, de legalább egyedi :D
Ma megmutatom neki a keretezőt, aztán majd egyedül kellene hazajönnie... :) Nagyon aggódtam, hogy nem lesz kész. Ugyan május 16-ig (amikor is ajándékba akarom adni) még van egy hónap, de ha a keretezést nézzük, akkor vagy ma vagy a május 8-i szombaton tudok oda elmenni (hétköznap át az egész városon nagyon esélyes, hogy nem érek oda).
Az utóbbi időben már nagyon nem volt kedvem hímezni, de most megint lelkes lettem, már már hiányzik is a maci. :D

3 megjegyzés:

 1. Andi, csodaszép lett készen!!! Nagyon ügyi vagy, és látod időre elkészült. Kiváncsi vagyok milyen lesz bekeretezve is, ne felejtsd majd el lefényképezni mielőtt megválsz tőle .. És most akkor végre szabad az út a többi már elkezdett vagy azoknál is jobban vágyott meghímeznivaló mintákhoz, mi lesz a következő? :)
  Puszi, jó 7végét! Emese

  VálaszTörlés
 2. Igen, IGEEEEN!! :DD
  akartam is már kérdezni, hogy áll ő macisága? Gratula, nagyon-nagyon jó lett és nem hiányoznak róla a negyed x-ek sem. Kíváncsian várom a keretezést!!

  VálaszTörlés
 3. Köszi lányok! Én is nagyon várom már, hogy keretezve legyen, azt tervezgetem, hogy tudok érte menni mihamarabb. :)

  Emese, nem is tudom, hogy mi legyen, azok a szép új minták, vagy a megkezdetett fejezzem be... :D Ma már megint tűhöz jutok, addig eldől.

  VálaszTörlés