2009. október 20., kedd

Hétvégén alkottam

Szombaton esküvőre mentem. Kb 2 héttel hamarabb tudtam meg, hogy meghívnak, na nem a vacsorára, csak a szertartásra. Sokat gondolkoztam, hogy kell-e valamit vinnem. Péntek reggelre megálmodtam, hogy igen! Persze sokat segített a döntésben, hogy ez a gyönyörű Ralina által tervezett minta ott volt a kezem ügyében. :) És időben kész is lett. A fénykép nem valami jó, de csak későn vettem észre. A lényeg így is látszódik. :)
Haladtam a csontika tündérekkel is. (Csontika = kész anorexiás tündérek főleg a legalsó, akinek a nyaka olyan vastag, mint a dereka, de azért jó kis vádlijaik vannak :D) A fele már kész van. Úgy tetszik ez a minta! Alig birom lerakni. Pedig lenne sűrgősebb hímezni valóm is...

5 megjegyzés:

 1. Háhá! Most aztán tényleg megleptél! :) És ráadásul Adélt is beelőzted. :) Jó készen látni, ha nem bánod, lementettem a minta mellé. Mi lett belőle?

  Ez a ropi-tündéres kép is gyönyörű. A színei is nagyon tetszenek. :D

  VálaszTörlés
 2. Jééé. Ez nem igazság te is beelőztél nemcsak Emese. De rágyúrok hét végén 3 szabad nap következi. Csak lesz időm egy alapos varrgálásra.

  Tetszik így ezzel a pirossal. Én a legfinomabb hímzővásznamra készítem. Nem tudom a számát. :)


  A tündérek is csodásak.

  VálaszTörlés
 3. Igen, Adél, de elég sűrgős munka volt. :)
  Kb 4 órát vett igénybe. Szóval a 3 napodba belefér(het). :D

  Móni, persze, mentsd csak, azért is mutattam, de sajnos a fotó nem lett túl jó. :( Amúgy kép lett belőle, csak egy sima pattintós-üveges keretbe, mert az volt otthon.

  Ja: és köszi a dícséreteket. :)

  VálaszTörlés
 4. Szívesen! :D
  Emesénél is készen van? Haddném, haddném! :D

  VálaszTörlés
 5. Emesének nincs blogja, de elküldöm neked emilben.

  VálaszTörlés